Platform over licht en verlichting
Bedrijfspresentaties

Verlicht je keuzestress voor elk type verlichtingsproject

Of je nu een verlichtingsoplossing zoekt voor residentiële, tertiaire of industriële toepassingen: als installateur, voorschrijver of gebruiker wil je ongetwijfeld de garantie dat je kiest voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Technolux verlichtingslijn van Cebeo – een selectie van kwaliteitstoestellen voor technische en architecturale verlichting van verschillende fabrikanten – beantwoordt aan deze verwachtingen. De laatste innovaties […]

cebeo_senspot

5 december 2018 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

Of je nu een verlichtingsoplossing zoekt voor residentiële, tertiaire of industriële toepassingen: als installateur, voorschrijver of gebruiker wil je ongetwijfeld de garantie dat je kiest voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Technolux verlichtingslijn van Cebeo – een selectie van kwaliteitstoestellen voor technische en architecturale verlichting van verschillende fabrikanten – beantwoordt aan deze verwachtingen. De laatste innovaties werden gebundeld in een nieuwe cataloog Technolux LED 12.0 Nieuwigheden. De ideale keuzehulp voor elk project.

Dat verlichting een vak is, is een open deur intrappen. Net daarom is het niet (altijd) evident om de juiste keuze te maken. De juiste oplossing uitwerken in functie van een project vraagt vakmanschap en kennis van licht en verlichting. Projecten verschillen ook volgens de markt: de vereisten voor een project in woningbouw zijn helemaal anders dan voor commerciële en tertiaire projecten of verlichting in de industrie. Bovendien heb je binnen de verschillende markten nog eens heel diverse toepassingen en specialisaties.

Gaat het om een residentieel renovatieproject of om een oplossing voor een parking? Moet een productieomgeving met extreme omstandigheden verlicht worden of een winkel? Juist, telkens heb je te maken met heel specifieke noden.

Technolux

De INDHO inbouwspots zijn uitgerust met een dipswitch waarmee je de kleurtemperatuur kan kiezen.

Keuzestress? Laat je bijstaan
Maar ook al beschik je over een uitgewerkte lichtstudie en/of dito plan, dan moet je nog de juiste toestelkeuze maken. Niet altijd zo vanzelfsprekend, want het aanbod verlichting is gigantisch groot en kwaliteit herkennen is in dat landschap niet altijd voor de hand liggend. 

Om je als installateur, voorschrijver of eindgebruiker te helpen kiezen, biedt Cebeo sinds jaren al Technolux aan, het eigen verlichtingsassortiment voor technische en architecturale toepassingen. Het gaat om een selectie van toestellen dat net beantwoordt aan de hierboven beschreven uitdagingen en geschikt is voor heel diverse toepassingen in alle marktsegmenten. Het gemeenschappelijke kenmerk doorheen Technolux is de kwaliteitsgarantie voor een degelijke prijs. 

Dit assortiment is eigenlijk een geruststelling bij de start van een verlichtingsproject. Het ‘verlicht’ de mogelijke keuzestress die je kan ervaren. Maar de impact van een de keuze is net iets groter dan bij de keuze voor een paar schoenen. 

Naslagwerk
Cebeo bundelt het Technolux assortiment traditioneel in een overzichtelijke cataloog. Dit naslagwerk is opgebouwd volgens de toepassing van het toestel. Je vindt in welk marktsegment – residentieel, tertiair of commercieel – het gebruikt wordt, het een toestel voor binnen- of buitenverlichting is en voor welke specifieke ruimte of applicatie het geschikt is. Van elk toestel krijg je ook een uitgebreide productfiche met de eigenschappen, lichttechnische kwaliteiten en maatschetsen. Zeer handig voor de installatie van de toestellen zelf. 

Technolux

De GUELL serie van Technolux is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Allemaal led
Tegenwoordig biedt led betrouwbare en betaalbare oplossingen voor alle toepassingen, is een hoge lichtopbrengst gegarandeerd, en zijn dimmen en verschillende kleurtemperaturen mogelijk. Daarom worden in de Technolux cataloog uitsluitend ledtoestellen opgenomen. De voordelen van led zijn dan ook legio: lange levensduur, optimale energie-efficiëntie, onmiddellijk volledige lichtsterkte en geen invloed van het aantal schakelingen op de levensduur. 

Nieuwigheden
De mogelijkheden van ledverlichting blijven nog verder evolueren. Daarom is er nu een update uit van de meest recente Technolux LED 12.0 cataloog, die de meest recente innovatie bundelt. Het gaat om upgrades van bestaande toestellen en volledig nieuwe toestellen. Zo bevat deze cataloog een aantal producten met een hogere lumenoutput dan de originele toestellen evenals dimbare varianten.  Andere toestellen hebben nu een ingebouwde sensor, zodat ze kunnen gedimd worden. 

Bij de echte nieuwe toestellen, vind je bijvoorbeeld de INDHO inbouwspot waarvan je met een dipswitch op de achterzijde van het toestel de kleurtemperatuur kan instellen op 2700, 3000 of 4000 K. Je kan dus naargelang de omstandigheid en toepassing de waarde aanpassen en toch voor een uniform design kiezen.

Meer info en de digitale catalogi van Technolux vind je op www.cebeo.be. Je kan er de catalogi downloaden. Liever een gedrukt exemplaar? Wend je tot een van de Cebeo filialen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details